Hey There!

A working woman blog that loves online shopping

Hey, It's Tarra

I've been writing on this blog since 2014. So many reviews, so many experiences and stories I have shared. It won't ever stop. So take a look, see how my writings and photos change throughout the years. Hope you like some of them!
The Writer

Newest Posts

Purple Eyes | Sleek IDivine Sunset Palette

Helooow

Palette eyeshadow Sleek ini oke banget buat pemula sih. Gue gak kepengen beli yang terlalu natural kayak versi yang Au Naturale atau Romantic apa gitu namanya. Jadi pilihan jatuh ke iDivine Sunset, karena ada warna biru dan oranyenya. Tapi, pas udah dicoba-coba malah kepincut sama shade Starry, ungu shimerry yang soft banget ini. Cek tutorialnya ya!


Menurut gue, pigmentasinya oke, hitamnya keluar walaupun gak se-wow Inez yang gue punya. Tapi overall buat harga segitu sih oke banget, ada kacanya pula.


So, check how I made this soft purple that is sooo romantic in my opinion. Click that video above guys! Leave me a comment if you want me to subscribe back to your channel. 

Comments

Contact Form

Name

Email *

Message *