Hey There!

A working woman blog that loves online shopping

Hey, It's Tarra

I've been writing on this blog since 2014. So many reviews, so many experiences and stories I have shared. It won't ever stop. So take a look, see how my writings and photos change throughout the years. Hope you like some of them!
The Writer

Newest Posts

Cara Kirim Email Lamaran Kerja yang Bener (Fresh Graduate Wajib Baca!)

Helooo!

Kali ini gue mau bahas lagi seputaran dunia kerja. Dunia yang gak kita suka-suka amat tapi harus karena hidup itu pake duit kak! Tapi nih, banyak banget yang masih aja salah cara kirim lamaran kerjanya. Ngucapin ultah aja ada basa-basinya, apalagi lamar kerja!


Setelah gue berada di posisi menginterview orang (alias jadi user), gue beberapa kali mendapatkan lamaran kerja yang bikin ilfil. Langsung cek aja deh apa yang harus lo lakuin sebelum pencet tombol 'send' email lamaran kerja.

How I Use Beauty Creations Tease Me Palette [ This one you don't wanna miss! ]

Hola!

Duh gue seneng banget waktu dapet Beauty Creations Tease Me Palette ini pas acara Shopee kapan tau itu. Walaupun emang sih murah dan bisa beli sendiri, tapi yang namanya gratisan mah selalu sukses bikin hepi #anaknyareceh.

Setelah bersentuhan dengan si dia (seileh), gue jadi lebih yaqin kalau masih banyak eyeshadow super murah yang kualitasnya beti alias beda tipis sama yang harganya setengah juta. Yuk langsung cek warna-warna dan look yang gue bikin pake palette hits ini.

Wet n Wild Photofocus Foundation di Kulit Berminyak

Hola!

Back again, after a long hiatus. I want to share about my current go to foundation. Wet n Wild Photofocus Foundation. Foundation Wet n Wild ini sempet booming tahun lalu dan jadi favorit beauty enthusiast sejagat raya. Gue baru beli awal tahun ini sih, karena sebelumnya masih pake Flormar Matt Velvet Foundation kesayangan, dan pas habis, langsung cari yang baru. I have oily, big pores and acne prone skin, nah gimana performa Wet n Wild Photofocus Foundation di kulit gue? Lanjut aja bacanya guys!


Lalala Festival : The Infamous Forrest Festival in Bandung, How It Went This Year?

Hola 2018!

Gosh, last year was a wreck! Can't even function to write the blog again. Now I have some free time to write and feel the excitement of writing a blog. Hopefully this will last a long time. Okay, I don't want to talk a lot, last week I went to Lalala Festival. For you who don't know what it is, well this music festival is known by its unique venue, the forest. Yes, it held in a forest up in the hill, at Lembang. Can you imagine?



As we know, Lembang will always rain no matter the season is. Let alone in March, when it's rain show time in Indonesia. Last year was a mess, everyone I know told me that. Even when I told my friends I'll go this year, they warned me and even asked me to bring pair of boots. Well, I didn't, I just don't want to be bothered.

Contact Form

Name

Email *

Message *