Hey There!

A working woman blog that loves online shopping

Hey, It's Tarra

I've been writing on this blog since 2014. So many reviews, so many experiences and stories I have shared. It won't ever stop. So take a look, see how my writings and photos change throughout the years. Hope you like some of them!
The Writer

Newest Posts

Zomato Gold Review, Is It Worth It? ( 1 Year Review )

My Zomato Gold is finally expiring

Last year, Zomato launched they new campaign (promo, program, whatever you call it), Zomato Gold. Iklannya gede-gedean, di Sudirman ada billboardnya bahkan. Nah sebagai orang yg suka coba-coba, pastilah gue ikutan, mana katanya bisa buy 1 get 1. Gak berasa udah hampir satu tahun membership Zomato Gold gue (expire di 28 Dec 2019). Jadi okelah ya buat share keseluruhan pengalaman pake Zomato Gold selama satu tahun, dan apakah gue akan memperpanjang membership Zomato Gold gue di 2020? Keep reading.



Rimbun Canggu Hotel Review | Hotel Instagramable di Bali

This is my second time to Bali in 2019. I found a new cute hotel.

Canggu is my go-to place to stay while in Bali. Nah Rimbun Canggu Hotel ini gak sengaja gue temuin waktu beli tiket di website AirAsia. Mereka masuk kategori baru, karena ternyata emang baru dibuka tahun ini. Right off the bat, Rimbun Canggu Hotel is going to by my favorite place! Is it live up to my expectation? Keep reading!



Contact Form

Name

Email *

Message *